Kurser och priser

Salas

- språkföretaget som skräddarsyr din utbildning

Salas riktar sig fråmst till svenska företagskunder men även till vuxna privatpersoner.


Språkföretaget vänder sig till de som har ett behov av att få grundläggande kunskaper i spanska eller att vidareutveckla dem. Tanken är att företag ska kunna vända sig till Salas.se för privatundervisning. Här erbjuds individanpassade kurser där kundens behov styr kursens och pedagogens upplägg.


Salas arbetar med smågrupper. En grupp bör helst bestå av 2-6 elever. Språkföretaget vill skapa en traditionell vardagsrumskänsla där kunden får tillgång till en professionell och kreativ privatlärare.

Salas betonar det kreativa klassrummet där pedagogen anpassar olika hjälpmedel och övningar efter kundens inlärningsstil och tempo. En preliminär planering presenteras till en början och som under kursens gång utvecklas i samråd med kunden. Vi använder oss av läromedel från olika kända svenska läromedelsförlag samt digitala hjälpmedel. Läromedlet styr inte kursinnehållet utan används som ett kompletterande hjälpmedel. Innan du börjar en kurs har du även möjligheten att få göra ett test så planeringen kan anpassas efter dina kunskaper och nivå.


Salas erbjuder intensivkurser men också kvällskurser.

En intensivkurs brukar vanligtvis vara på 5 dagar med 4 timmars undersvisningstid per dag. Intensivkursens upplägg kan självklart förändras och anpassas efter kundens intresse.


Kvällskurser kan variera i upplägg. Det kan vara 1 gång i veckan med ett pass på 2 timmar, totalt 10 lektioner. Det går även att erbjuda en kvällskurs med lektioner varannan vecka med ett pass på 2 timmar och som resulterar i totalt 10 lektioner. Upplägget kan självklart diskuteras och anpassas efter kundens intresse.Copyright © All Rights Reserved